BELVEDERE

RECOMANDAT
ID1333
Anul de construcție2017
TipulApartamente
Vândut Nu
Tipul de contract Vânzare
Mărime68- m²
MaterialeCărămidă
Camere2-3
Dormitoare1-2
Băi1-2
Garaje1
English |Romana

Descrierea

Belvedere Residences este amplasat în centrul celei mai dinamice și râvnite zone de dezvoltare din nordul Bucureștiului, pe Strada Fabrica de Glucoză, pe latură nordică a lacului Tei.

Belvedere Residences, primul proiect rezidențial de anvergura amplasat in zona Barbu Vacarescu care prin accesibilitate, conceptul de dezvoltare modern si eficient va oferi, viitorilor locatari, spatii de locuit cu un inalt grad confort.

Belvedere Residences reprezintă o nouă filozofie de a locui, prin compartimentările inteligente ale apartamentelor, aliniate noilor tendințe de locuire, și prin infrastructura generală a proiectului, care va include numeroase facilități pentru locatari, precum spații comerciale la parterul imobilelor, spații verzi, curți interioare spațioase, locuri de joacă pentru copii, locuri de parcare subterane și supraterane, totul integrat într-o comunitate care privește cu încredere în viitor. În total, în cadrul Belvedere Residence vor fi 1556 de apartamente în 13 imobile cu înălțimi variabile, între șase și zece etaje, prima fază fiind formată din două imobile. Construim spații de locuit foarte diferite, concepute după nevoile și dorințele fiecăruia, existând astfel o posibilitate vastă de alegere a mai multor tipuri de apartamente (studiouri duble, 2 camere, 3 camere, apartament cu scara interioara). Acest proiect rezidențial reprezintă o adevarată o reîmprospătare a întregii zone situată la confluența dintre artera Barbu Văcărescu și cartierul Aviației, nu numai pentru că dă un nou echilibru dezvoltărilor din această zonă ci și pentru că reprezintă o alternativă viabilă de locuire pentru zecile de mii de angajați care lucrează în sutele de corporații din clădirile de birouri aflate în imediata proximitate. Astfel, se va reduce semnificativ traficul în zonă și se va crea o un nou pol urban complet si modern

Facilități

  • Balcon
  • Lift
  • Loc de parcare
  • Nemobilat
  • Pază

Planuri Tehnice

Locația

Proprietăți similare

1,300 € /luna
Camere
2
Băi
1
Garaje
1
Mărime
90 m²
/luna + Tva 1,600 €
RECOMANDAT
Camere
4
Băi
3
Garaje
1
Mărime
175 m²
245,000 €
Camere
3
Băi
2
Garaje
1
Mărime
115 m²

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *